У Києві вбили суддю Шевченківського суду


У Голосіївському районі столиці у будинку по вулиці Голосіївській,13 знайшли тіло судді Шевченківського райсуду Сергія Зубкова.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив начальник прес-служби столичної міліції Володимир поліщук.

"У понеділок о 18.16 до київської міліції надійшло повідомлення, що в першому підїзді будинку 13 по вулиці Голосіївській почули постріли. На місце негайно виїхали начальник міліції, прокурор та слідчі опер групи. На 7 поверсі знайшли труп Зубкова Сергія, 1968 року народження, який працював суддею Шевченківського райсуду", - сказав Поліщук.

За його словами, при огляді тіла на ньому виявили 2 проникаючі вогнепальні поранення у тулуб і груди та 3 колото-різані рани в шию.  

Наразі порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу (убивство). Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, назначено низку експертиз.

"Міліція розглядає низку версій, як то вбивство, пов'язане з професійною діяльністю, через неприязні стосунки, не виключаються також версії боргових зобов'язань та корисливих мотивів", - сказав Поліщук.  

Вбивцю поки не затримали.

Як відомо, суддя Зубков вів судові справи по низці скандальних забудов у Києві, зокрема й по будівництву на Гончара, проти якого виступають як громадські активісти, так і мешканці міста.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ