Міська влада обіцяє навести марафет у Києві


21 березня у столиці стартував весняний двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста у 2011 році.

Про йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

У весняному двомісячнику задіяні райдержадміністрації, головні управління, міські комунальні підприємства, установи та організації.

Планується відновити вулично-шляхове господарство та зовнішнє освітлення входів у будинки, зняти сухостійні дерева, відновити газони та висадити дерева, кущі, квіти.

Також передбачено ліквідувати стихійні звалища, встановити нові контейнери для твердих побутових відходів та відремонтувати і пофарбувати старі.

У житловому господарстві намічено виконати ремонт покрівель, фасадів, вхідних груп (піддашки, сходи, двері), ремонт та встановлення нових дитячих та спортивних майданчиків, ремонт покриття прибудинкової території, влаштування лав для відпочинку.

Також упродовж весняного двомісячника заплановано відновити благоустрій після розриттів на інженерних мережах, провести санітарну очистку кладовищ та берегової смуги водойм, впорядкувати пам'ятники архітектури та організувати комплексний благоустрій місць масового перебування людей (транспортні розв'язки, торгівельні та медичні заклади тощо).

До того ж передбачається традиційне проведення суботників із залученням громадськості.

Триватиме весняний двомісячник до 16 травня.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ