Чижмар не хоче жити там, де його облили кислотою


Заступник губернатора Київської області Юрій Чижмар, якого облили кислотою,  почувається краще - його перевели на денний стаціонар.

В Опіковий центр чиновник приїжджає лише на процедури, а по п'ятницях у нього прийоми в офтальмолога, пише "Комсомольська правда".

"Почуваю себе прекрасно. Уже й на роботу хочеться, щоправда, лікарі рекомендують місяць-півтора полікуватися - це пов'язане із зовнішністю. Минулого тижня мені пересадили шкіру з лівої руки на шию, що найбільше постраждала - воріт светра вбрав кислоту й добре припекло. Але більше операцій не передбачається", - сказав Чижмар.

Настрій у заступника губернатора бадьорий: рани на обличчі затягаються так, що навіть рубців не залишиться, зір не постраждав.

Незабаром Чижмар поїде в санаторій, а тоді змінить місце проживання -мовляв, не хоче щодня проходити повз місце, де його облили кислотою.

"Я нічого не боюся й охорону заводити не збираюся. Напевно, цю квартиру здам, а собі орендую іншу",- сказав чиновник.

Як ведомо, на Чижмара напали ввечері 17 лютого. Коли заступник губернатора повертався додому, у дворі до нього підійшов невідомий чоловік 25-30 років і вилив в обличчя кислоту. Після того зловмисник перестрибнув через паркан і зник між будинками.

За кілька днів міліція заарештувала співробітника Солом'янського РУВС, капітана Назара Фесуна, який, за версією слідства, організував напад.

Міліціонер зустрічався з Олександрою Пап, яка нібито чекала від нього дитину. Однак вибрала Чижмаря, з яким була знайома зі студентства. Цього Фесун не зміг пробачити.

Зараз він перебуває в СІЗО, як і виконавець замовлення Дмитро Котов.

За інформацією "Комсомольської правди", затримані у всьому зізналися. Але постраждалий чиновник версію про любовний трикутник заперечує.

На думку Чижмара, його могли замовити люди з Тернопільської області, де він був кілька років губернатором і конфліктував з місцевими правоохоронцями.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ