У справі студента Індила можуть призначити нову експертизу


У справі про загибель у Шевченківському РУВС студента Ігоря Індила планують назначити третю експертизу.

Про це заявила матір загиблого - Людмила, пише "Газета по-київськи".

"Уже зараз видно, що дві судмедекспертизи суперечать одна одній, тому суд, можливо, призначить ще й третю комплексну експертизу. На останньому засіданні допитали дівчат і виховательку з гуртожитку, де жив Ігор. Вони в один голос повторюють, що мій син жодного разу не падав там і не порушував порядок, як стверджує міліція", - сказала Людмила Індиго.

Вона додала, що родина не буде домагатися ексгумації тіла, мовляв, в документах і так чітко зафіксовані тілесні ушкодження, які були у хлопця після смерті.

"Ми думаємо, що в кімнаті, де допитували Ігоря, йому нанесли удар у груди, адже синець там так і залишився. Потім він ударився головою об стіну - і через те, що вчасно не відвезли в лікарню, помер. Наприкінці березня повинні допитати свідків, що залишилися, і судмедексперта. Тоді суддя й буде вирішувати - чи бути третій експертизі", - сказала жінка.

Як відомо, студент столичного коледжу Ігор Індило загинув у ніч на 18 травня в міліцейській дільниці на вул. Герцена.

Родичі вважають, що його забили до смерті, у міліції ж кажуть, що хлопець падав і стукався головою об підлогу.

Двоє міліціонерів, які тієї ночі були в РОВС, - старший лейтенант Сергій Приходько й майор Сергій Коваленко - обвинувачуються лише у службовій недбалості.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ