Попов показав квартиру і розказав, чим заспокоює нерви

21.03.2011  09:35

1 2 3 4
Голова КМДА слідкує за квітами, коли його дружина їздить в Комсомольськ
Услід за мером Києва Леонідом Черновецьким голова КМДА Олександр Попов показав своє помешкання. Щоправда, житлу Попова далеко до хоромів Черновецького у Конча-Заспі, куди журналістів возили відвідати хворого мера.

Мешкає голова КМДА у 110 кв. м на останньому поверсі будинку на Дніпровській набережній. Вікна квартири чиновника виходять на річку, пише Сегодня.  

За інформацією видання, квартира Попова надзвичайно чиста, заставлена іконами, картинами та квітами.

За словами чиновника, це помешкання (коштує порядку $150 тисяч) одержав, коли став міністром ЖКГ. Мовляв, до цього жив у відомчому готелі, а дружина - у Комсомольску.

"А свою першу квартиру я одержав у 33 роки. Шість років пропрацював у Полтаві, в органах. Кар'єра складалася вдало. Але запропонували роботу в Комсомольську в будтресті й пообіцяли квартиру. А потім мене запросив керівник тресту й говорить: "Ми вирішили тебе висунути кандидатом у мери Комсомольська. Іди, або квартири не одержиш", - сказав Попов.

Київська квартира чиновника має 4 кімнати: вітальню-студіо, кімнату дочки, кабінет і спальня.

Меблі, за словами Попова, виготовлені в Донецькій і Полтавській областях - мовляв, виглядають, як італійські, а коштують дешевше.

У домашньому кабінеті голови КМДА дуже багато ікон - всі вони подаровані друзями, а одна - патріархом Кирилом.

"Коли в мене важкі дні, я звертаюся до великої ікони Богородиці, і вона мені допомагає", - сказав чиновник.

Попов каже, що не тримає хатньої робітниці - за порядком слідкує дружина.

"У нас, якщо не помитий посуд, це вже НП. Вона й мене привчила за собою мити навіть кружку. А свої костюми прасую сам - так заспокоюю нерви після важкого дня", - сказав чиновник.

До слова, костюми Попов, за його ж словами, купує в ТРЦ "Піраміда" недалеко від будинку, до їжі невибагливий.

"Люблю, коли Іра (дружина) готовить холодник, борщ із квасолею, а ще запікає коропа у фользі", - сказав голова КМДА.

Натомість не чуже Попову і все нове, як то айпад.

"Внучці ледве більше двох років, дивний вік - все схоплює на льоту. Тільки взяла "айпад" - через хвилину дивлюся, уже освоїла! Мультфільми дивиться, в іграшки грає!" - розповів чиновник.

Попов каже, що принципово не заводить домашніх тварин після того, як помер улюбленець дог Доллі і може по-чоловічому з'ясовувати стосунки з сусідами.

"Навпроти живе родина з дітьми, а зі своїм сусідом знизу я познайомився, коли залив його під час ремонту. У нас гарні стосунки. Ми разом благоустроювали двір, поставили бордюри, щоб машини не заїжджали на газони. Мені навіть довелося по-чоловічому з'ясовувати стосунки з одним водієм, що наїхав на дерево. До рукоприкладства не дійшло, звичайно", - сказав Попов.

Усі фото Сегодня

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ