Присяжнюк: До мене щодня звертаються десятки інвесторів



Фото 2000.net.ua

Київщина один з найбільш інвестиційно привабливих регіонів України - цього року  інвестиції в область склали 1 мільярд 700 мільйонів доларів.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк.

"До мене кожен день звертаються десятки делегацій, які надають свої пропозиції і пропонують інвест-проекти. Ми провели потужний інвестиційний форум, запропонували більше трьох десятків інвестиційних програм. На цьому форумі ми підписали угоди майже на два мільярди", - сказав губернатор.

За його сщо в перерахунку на кожного мешканця - виходить приблизно по одній тисячі доларів, що є одним з найбільших показників у державі.

"У цьому році, в мене вже є підписанні угоди, проекти, які будуть здаватись в експлуатацію, це більше чим на один мільярд доларів. Це різні проекти - будівництво молочно-товарних ферм, комплексів для вирощування свиней, комплексів по зберіганню та переробці сільгосппродукції, заводів з переробки шин, модернізація нашого шинного заводу, заводу "Кока-Кола", - сказав Присяжнюк.

Він наголосив, що у 2011 році буде здано в експлуатацію близько 50 об'єктів, "де інвестори вкладають свої кошти, де буде розвиватись Київщина, де будуть створюватись нові робочі місця".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ