За вихід з метро "Львівська брама" візьмуться у 2012 році


Голова КМДА Олександр Попов прогрнозує, що будвництво виходу з метро "Львівська брама" розпочнеться у першому півтріччі 2012 року.

Про це він сказав в ефірі ТРК "Київ" 18 лютого.

"До 2012 року ми не виконаємо це, а от з другої половини наступного року ми приступимо. У нас такий період, коли доводиться обирати пріоритети. Проектна документація на цей вихід з метро готова, але відповідно до неї, коштує це близько 100 мільйонів гривень", - сказав чиновник.

Він додав, що цього року місто має на меті продовжувати гілку метро на Теремки (збудувати одну станцію в цьому році та дві - в наступному), проводити роботи зі зведення моста і підготовчі роботи для метро на Троєщину, тому розпочати будівництво виходу з "Львівської брами" не вийде.

"Сподіваємося, що стабільна робота міської економіки, а ми маємо тенцденцію - плюс 11% зростання, я впевнений, що ми будемо розвивати такі позитивні моменти і це призведе до того, що бюджет наповнюватиметься краще. Тому в нас з'явиться можливість добудувати станцію", - сказав Попов.

За словами голови КМДА, на завершення робіт потрібно півтора роки, тож станцію зможуть відкрити лише наприкінці 2013 року.

Як відомо, станція метро "Львівська брама" готова ще з середини 90-х років. Не вистачає лише виходу на поверхню.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ