Черновецького нагородили


Міський голова Леонід Черновецький отримав диплом за розвиток і укріплення міжнародного співробітництва в банківській сфері.

Відзнаку мер отримав як президент Асоціації "Кредитно-банківський Союз", повідомляє персональний сайт міського голови.

Диплом Черновецькому присудила Міжнародна координаційна рада банківських асоціацій країн СНД, Центральної Європи та Східної Європи (Міжнародна банківська рада).

 
Згідно з повідомленням, "Кредитно-банківський Союз" і її президент займаються розвитком відносин з міжнародними організаціями, реалізацією спільних проектів у галузі інвестиційного співробітництва, підвищенням кваліфікації фахівців банків, обміном досвідом, співпрацею з міжнародними фінансовими організаціями та іншими інституціями з метою започаткування спільних проектів з розвитку банківської діяльності.

"Реальна і якісна взаємна інтеграція і співпраця в банківській сфері може поліпшити не лише міждержавні економічні зв'язки, але в першу чергу, забезпечити права і законні інтереси конкретних громадян", - вважає Черновецький.

"Для нашої держави сьогодні є дуже важливим орієнтуватися на високі міжнародні стандарти в цій сфері. Банківська система України повинна бути адекватною тим викликам, які стоять перед країною", - сказав Черновецький.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ