Комунальники почали прибирати вулиці після зими


 

Підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" розпочали приведення вулично-шляхової мережі міста до належного санітарного стану.

Зокрема, в цілодобовому режимі працює 20 підмітально-прибиральних машин. Для ручного прибиранні задіяно 81 бригаду: 58 бригад кількістю 416 чол. у першу зміну і 23 бригади (110 чол.) у другу зміну, повідомляє пресс-служба КМДА.

Станом на 18 березня від піску та сміття прибрано 400 км вулиць (260 вулиць). У першу чергу, прибираються магістральні вулиці, вулиці загальноміського та районного значення, а також ті вулиці, якими рухається громадський транспорт.

Роботи з прибирання виконуються у всіх районах міста. Планується, що усі вулиці будуть прибрані до 12 квітня.

Разом з тим, уже розпочалися роботи з вологого очищення транспортної огорожі (колесовідбійної стрічки). Із 176 км стрічки помито 43 км.

Підприємства корпорації також розпочали роботи з ремонту колодязів і зливоприймачів: наразі вже відремонтовано 11 колодязів та 11 зливоприймачів.

Крім того, фахівці «Київавтодору» розпочали очищення зливоприймачів та оглядових колодязів від мулу та сміття. З початку сезону очищено 444 зливоприймачі та 31 оглядовий колодязь. 

Як повідомили в комунальній корпорації, значний комплекс робіт, спрямований на ремонт та покращення санітарно-технічного стану вулично-шляхової мережі і транспортних споруд столиці, буде виконаний у рамках проведення загальноміських заходів весняного двомісячника з благоустрою, який розпочнеться 21 березня.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ