Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d80fe0f50558/
Українська правда
Київ

З Канева до Києва можна буде дістатися Дніпром

17.03.2011  10:14

Мiнiстерство iнфраструктури має намір реконструювати пасажирський причал на Днiпрi в Каневi до Євро-2012.

Відповідне рішення прийняли на нараді 16 березня, повідомляє прес-служба відомства.

"Канів стане першим містом, до якого буде відновлено пасажирське сполучення Дніпром. До Євро-2012 у місті буде проведено капітальний ремонт причалу, а для перевезень пасажирів за маршрутом Київ-Канів-Київ буде залучено судна типу "Восход", йдеться в повідомленні.

У міністерстві наголошують, що здійснення капремонту причалу буде проведено в рамках виконання "реконструкції та будівництво об'єктів Шевченківського національного заповідника та інфраструктури Канева" до Євро-2012.

Також планується, що до 2012 року буде відновлено роботу пасажирських причалів та пристаней у Черкасах, Кременчуці, Дніпропетровську, Запоріжжі та Херсоні.

Як відомо, Укрморрічфлот розробляє перелік пасажирських суден на державних підприємствах, які можуть бути використані для пасажирських перевезень Дніпром. 

Для забезпечення безпеки судноплавства особлива увага приділятиметься розвитку навігації.  

"Після проведення чемпіонату ми продовжимо розвиток інфраструктури на внутрішніх водних шляхах для забезпечення безпеки торговельного судноплавства, а також розвитку туристичного бізнесу, водного спорту та відпочинку", - підкреслив голова Укрморрічфлоту Сергій Крижановський.

   

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.