SkyMall відновив роботу, але повністю відкриється до кінця березня


Торгово-розважальний центр SkyMall, де 17 лютого впала стеля, відновив роботу.

"Зараз більше 75% SkyMall вже доступно відвідувачам. Зі 150 магазинів, представлених у ТРЦ, в зоні, відкритій для відвідування, знаходяться більше 100", повідомляє сайт центру.

Повністю завершити ремонтні роботи планують до кінця березня.

У прес-службі ТРЦ наголосили, що експерти ТОВ "Проектно-будівельна компанія Україна" виконали технічне обстеження систем кріплення підвісних гіпсокартонних стель до несучих конструкцій перекриття будівлі як у місці обвалення, так і в приміщеннях всього торгового центру.

"Встановлено, що по всій площі підвісних стель торгового центру, окрім зони обвалу, яка на сьогоднішній день закрита, системи кріплення стель мають як мінімум 2-х кратний запас міцності", додали в прес-службі.

Графіка з сайту Sky Mall

Як відомо, 17 лютого в будівлі ТРЦ SkyMall, що на проспекті Ватутіна в Києві, обвалилася стеля площею до 150 кв.м. У результаті події одна з відвідувачок центру отримала легкі тілесні ушкодження. 

Прокуратура Дніпровського району Києва порушила кримінальну справу за фактом порушення посадовими особами ТОВ "Призма Бета" під час будівництва центру "SkyMall" правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд.

Українська правда. Київ 
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ