Азаров пообіцяв віддати зарплату працівникам з моста Кирпи


Прем'єр Микола Азаров у п'ятницю зустрівся з мостобудівниками, які працюють на Дарницькому залізнично-автомобільному переході і пообіцяв погасити заборгованість по зарплаті.

Про це "Українській правді. Київ" повідомила авторка сюжету про невиплату зарплати будівельникам мосту Кирпи на СТБ Євгенія Мотрич.

"Цієї суботи мені зателефонували робітники, яким затримували заробітну платню,  і дякували всім колективом, що журналісти розповіли про їхні проблеми", - сказала вона.

Мотрич додала, що наступного дня, 11 березня, після появи сюжету і новин про заборгованість зарплати, з мостобудівниками зустрілися представники Кабміну.

"Прем'єр Микола Азаров пообіцяв, що їм найближчим часом віддадуть всі заборговані гроші. Вже в п'ятницю ввечері вони отримали половину заробітньої платні за грудень. У понеділок ще частину, а до кінця тижня їм обіцяють розрахуватися за січень і лютий", - розповіла Мотрич.

Як повідомлялося раніше, мостобудівники відмовлялися продовжувати будівництво моста, оскільки їм упродовж більш, ніж трьох місяців не платили зарплату.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ