Кияни стали більше скаржитися на ЖЕКи і турфірми


Кiлькiсть скарг киян до Головного управлiння захисту прав споживачiв за сiчень-лютий 2011 року збiльшилась порiвняно з аналогiчним перiодом 2010 року.

"На сьогоднi кiлькiсть скарг збiльшилася порiвняно з аналогiчним перiодом минулого року", - повiдомив журналiстам начальник столичного управлiння захисту прав споживачiв Костянтин Соляник в понедiлок у Києві.

За його словами, за 2010 рiк загалом було перевiрено близько 2700 суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi, i на 1150 були виявленi порушення. За два мiсяцi 2011 р. перевiрено близько 300 суб'єктiв, з них 120 порушили права споживачiв, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За даними Головного управлiння iз захисту прав споживачiв, за 2010 рiк було складено 126 протоколiв про адмiнiстративнi правопорушення, а за лютий-березень 2011 року - 118.

За словами Соляника, переважно кияни скаржаться на неякiснi житлово-комунальнi послуги та послуги туристичних фiрм, а також на якiсть товарiв, виготовлених за iндивiдуальним замовленням (вiкна, меблi). Крiм того, споживачi незадоволенi якiстю побутової технiки, її ремонту. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ