Столичні школярі підуть на канікули 21 березня


Весняні канікули у київських школах розпочнуться 21 березня і триватимуть до 27 березня.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

У Головному управління освіти відзначили, що на канікулах усі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади міста будуть відкриті для школярів. У режимі канікулярного часу будуть працювати гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об'єднання, бібліотеки, спортивні зали навчальних закладів міста.

Практично всі школи планують організувати походи школярів у театри, музеї, кінотеатри та інші культурно-мистецькі заклади, а також організують екскурсії профорієнтаційної спрямованості на підприємства міста.

"Відбудеться низка екскурсій та туристичних поїздок учнів до регіонів України, плануються також закордонні подорожі для школярів у рамках співпраці з однолітками зарубіжжя. Позашкільні навчальні заклади проведуть виставки, конкурси ерудитів, концерти, фестивалі, спортивні змагання, вікторини, творчі вечори й зустрічі, екологічні та природоохоронні акції", йдеться в повідомленні.

21 березня відбудеться великий концерт дитячих художніх колективів навчальних закладів Києва у Національному палаці мистецтв "Україна".

Крім того, столичні школярі під час канікул зустрічатимуться з однолітками сільських шкіл відповідно до наказу Головного управління освіти і науки про партнерство із сільськими школами.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ