Мерія планує пустити з молотка 18 земельних ділянок



18 земельних ділянок готові до продажу на земельних торгах (аукціонах), перший з яких пройде 29 березня.

Про це повідомили у Головному управлінні земельних ресурсів КМДА.

Такі торги можуть проводитись кожного вівторка о 10.00 за наявності не менше двох зареєстрованих учасників, відзначили у прес-службі КМДА.

Перший аукціон пройде у приміщенні Товарної біржі "Київська агропромислова біржа", що на вул. Червоноармійській, 13 (офіс 208).

Ознайомитися з технічними паспортами об'єктів продажу можна у співробітників Головного управління земельних ресурсів за телефоном гарячої лінії +38-093-291-48-84.

Учасники торгів повинні сплатити реєстраційний внесок у розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 гривень) та гарантійний внесок (20% від стартової ціни лоту).

Якщо столичну землю планує купити іноземна держава, іноземна юридична особа або спільне підприємство, заснованим за участю іноземних юридичних або фізичних осіб, то вони повинні також надати згоду Кабміну на продаж відповідної земельної ділянки.

Внески мають бути сплачені не менше, ніж за три робочі дні до дня проведення земельних торгів.

Учасник аукціону має право придбати на торгах лише ті об'єкти, на які подані заяви, сплачено реєстраційний та гарантійний внески.

Переможцям земельних торгів буде надана допомога при отриманні дозволів на розробку проектної документації, необхідної для здійснення забудови придбаної на земельних торгах ділянки, при її погодженні та затвердженні.

З повним комплектом документації щодо об'єктів, які підлягають продажу на земельному аукціоні, а також умовами проведення торгів можна ознайомитись у Головному управлінні земельних ресурсів КМДА за адресою:  вул. Хрещатик, 32-а, кімната 415 за телефоном 279-4131, 235-10-23 та на офіційному веб-порталі Київської міської влади.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ