БЮТ вимагає звіту Попова


 

Депутатська фракція "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" у Київраді категорично проти перенесення чергового пленарного засідання, призначеного на 10 березня 2011 року, на іншу дату.

Про це заявила лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова після засідання фракції.

"БЮТ категорично заперечує проти перенесення сесії з декількох причин. По-перше, тому що це вже не вперше пленарні засідання не проводяться в запланований строк через непідготовленість виконавчого органу", - йдеться в заяві.

"КМДА ставиться до своїх обов'язків халатно і виявляє повну неготовність працювати в тому інтенсивному режимі, який необхідний для вирішення проблем київської громади. Замість перенесення сесії КМДА треба попрацювати над її підготовкою у вихідні та святкові дні. Наша фракція готова, розглядати необхідні документи навіть 8 березня", - заявила Меліхова.

Депутат нагадала, що через перенесення засідання досі немає можливості заслухати Звіт голови КМДА Попова про діяльність виконавчого органу Київради за 2010 рік.

"По-друге, через те, що сесії переносяться, потім до порядку денного сесії включається занадто велика кількість питань. Через це на розгляд питання та його обговорення під час засідання не залишається достатньо часу, що значно погіршує якість роботи Київради. ", - констатувала Меліхова.

"БЮТ-Батьківщина" у Київраді вимагає відмовитись від практики перенесення пленарних засідань. А також додатково внести до порядку денного сесії Київради Звіт про діяльність муніципальних лікарняних кас та Звіт тимчасової контрольної комісії Київради з питань взаємовідносин Київради з АЕК "Київнерго".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ