Київу не загрожує дефіцит води


"Київводоканал" заперечує можливість дефіциту питної води у столиці.

Про це ІМК повідомили у прес-службі компанії у зв'язку з появою у деяких ЗМІ інформації, що може виникнути проблема дефіциту води для заповнення водних резервуарів.

"Варто зазначити, що наразі про жодний дефіцит питної води для киян не може йти мова. Потужності ПАТ "АК "Київводоканал" на сьогодні дозволяють видавати близько 2 млн куб. м води на добу, між тим щодоби для потреб киян в середньому видається близько 900 тис. куб. м. Тобто запасів питної води цілком вистачає", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що у цій публікації взагалі не зрозуміло, "які саме резервуари маються на увазі, тому що той факт, що у цьому році снігу випало менше, ніж у минулому, жодним чином не впливає на запаси питної води "Київводоканалу".

"Ми запевняємо, що кияни можуть не турбуватися стосовно недостачі питної води - ситуація знаходиться під повним контролем і наразі немає жодного приводу для хвилювання. Таким чином, прес-служба "Київводоканалу" закликає журналістів ретельніше ставитися до підготовки повідомлень для того, щоб уникнути дезінформації громадськості", - відзначається у повідомленні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ