У "Київмісьбуд" прийшов кадр з Міноборони


Сергій Соловей призначений на посаду члена правління АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" (Київ), одного з найбільших забудовників України, терміном на п'ять років.

Як повідомив холдинг у системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів і фондовому ринку, таке рішення ухвалила наглядова рада 28 лютого поточного року.

Соловей раніше обіймав посаду заступника директора - начальника відділу правового забезпечення фінансово-економічної діяльності Правового департаменту Міноборони.

Відповідно до повідомлення, наглядова рада холдингу звільнила Володимира Падалюка з посади члена правління, яку він займався протягом чотирьох місяців, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Улітку 2010 року стало відомо про продаж містом у 2009 році своєї частки в "Киїміськбуду" (80%) на аукціоні Української універсальної товарної біржі.

Покупцем виступила фінансова компанія "Новий регіон". Потім торговець перепродав ці акції офшорним компаніям.

Генпрокуратура України порушила кримінальну справу й оскаржила угоду з продажу комунального пакета акцій . Господарський суд Києва визнав право власності на 80% акцій у "Киїміськбуд" за територіальною громадою Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ