UEFA інспектує Київ. Ще багато роботи


 

В рамках робочого візиту в Україну, Операційний директор UEFA Events SA Мартін Каллен відвідав Київ та зустрівся з головою КМДА Олександром Поповим.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Разом з Мартіном Калленом до української столиці завітав делегат Президента УЄФА з питань УЄФА ЄВРО 2012 Франтішек Лавринець.

Під час зустрічі експерти УЄФА заслухали звіт керівництва столиці щодо готовності різних сфер міста до проведення фіналу ЄВРО 2012.

Зокрема, з приводу стану справ щодо медичного забезпечення та невідкладної допомоги вболівальникам, підготовки інфраструктури стадіонів та їх оперативного управління, підготовки аеропортів до проведення чемпіонату, готовність до проведення турніру дорожньої і транспортної інфраструктури міста.

Обговорили також стан підготовки інфраструктури розміщення вболівальників, облаштування фан-зони, системи безпеки і правопорядку, а також можливості запровадження комбінованого квитка на усі види громадського транспорту для гостей Києва.

"Ми щоденно напружено готуємось до проведення футбольного турніру, і можемо запевнити, що зробимо все від нас залежне, щоб усі гості, які завітають до Києва влітку 2012 року залишились задоволені і захотіли б повернутися до столиці ще не один раз", - зауважив голова КМДА Олександр Попов.

У свою чергу, Мартін Каллен відзначив значний прогрес у підготовці окремих сфер міста до футбольного чемпіонату Європи.

"Я бачу помітні зрушення у всіх сферах підготовки Києва до чемпіонату, і хоча роботи ще багато, переконаний, якщо підготовка триватиме у тому ж темпі - результат буде очевидний", - зазначив Мартін Каллен.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ