Ахметов ставить в Києві на туризм і активність?


Туристична складова стане одним з пріоритетів у Стратегії розвитку Києва до 2025 року.

Про це розповів секретар Київради Олесь Довгий за підсумками засідання громадської ради з обговорення проекту розробки Стратегії розвитку Києва до 2025 року.

"Робота йде досить активно. Окрему подяку хотілося б висловити фондові "Ефективного управління", який включився в цей процес і за допомогою якого ми змогли залучити кращих радників світового рівня в особі "Бостон Консалтинг Груп", - заявив він Інтерфакс-Україна.

"Це засідання було першою цікавою дискусією, під час якої БКГ презентував перші кроки в роботі, першу статистику, акцентував увагу на перших проблемах. Зокрема, обговорювалося питання про те, у якому напрямку ми бачимо розвиток Києва", - розповів Довгий.

За його словами, усі присутні зійшлися на тім, що "Київ - це місто, що має величезну культурну спадщину, що обов'язково має предметом нашої гордості і розвитку".

"Тому, наприклад, саме туристична складова повинна стати одним з наших пріоритетів. І друге - те, що Київ є діловим центром, де зосереджені основні офіси не тільки українських, але і міжнародних компаній, що працюють у нашій країні. Тому вся інфраструктура і сфера послуг повинні бути спрямовані на те, щоб забезпечувати ділову активність міста", - зазначив секретар Київради.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ