Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d6ce55cbc797/
Українська правда
Київ

У Sky Mall" все ще шукають причини обвалу

01.03.2011  13:23

Станом на 28 лютого в ТРЦ "Sky Mall" все ще тривавала експертиза, яка повинна встановити причини пошкодження обвалу стелі, що стався 17 лютого 2011 року.

Про це ІМК повідомили у прес-службі торговельно-розважального центру.

Як відомо, на другому поверсі ТРЦ були пошкоджені стельові конструкції площею до 150 кв. м. Через падіння гіпсокартонних конструкцій постраждала співробітниця магазину-орендаря, яка наразі почувається добре і планує повернутися на робоче місце після відновлення роботи центру.

У приміщенні центру ремонтні роботи ще не розпочалися, оскільки керівництво ТРЦ чекає закінчення експертизи КНДІСЕ, після чого буде проводити свою власну еспертизу, яка охопить не тільки ділянку, що постраждала, а й весь ТРЦ.

"У будь-якому випадку строки відкриття ТРЦ будуть визначатися не швидкістю ремонту, а ходом робіт з аналізу міцності конструкцій. Ми хочемо бути впевнені на 200 відсотків у тому, що ця подія не повториться, і збираємося перевірити всі конструкції. Тільки після цього ми будемо готові відкрити центр нашим відвідувачам", - сказала маркетинг-директор ТРЦ "Sky Mall" Ганна Ястребова. 

17 лютого 2011 року у ТРЦ "Sky Mall" стався обвал стелі. ТРЦ побудували півроку тому. Незважаючи на те, що на останніх поверхах ще тривали ремонтні роботи, він уже був відкритий для відвідувачів

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.