У Sky Mall" все ще шукають причини обвалу


Станом на 28 лютого в ТРЦ "Sky Mall" все ще тривавала експертиза, яка повинна встановити причини пошкодження обвалу стелі, що стався 17 лютого 2011 року.

Про це ІМК повідомили у прес-службі торговельно-розважального центру.

Як відомо, на другому поверсі ТРЦ були пошкоджені стельові конструкції площею до 150 кв. м. Через падіння гіпсокартонних конструкцій постраждала співробітниця магазину-орендаря, яка наразі почувається добре і планує повернутися на робоче місце після відновлення роботи центру.

У приміщенні центру ремонтні роботи ще не розпочалися, оскільки керівництво ТРЦ чекає закінчення експертизи КНДІСЕ, після чого буде проводити свою власну еспертизу, яка охопить не тільки ділянку, що постраждала, а й весь ТРЦ.

"У будь-якому випадку строки відкриття ТРЦ будуть визначатися не швидкістю ремонту, а ходом робіт з аналізу міцності конструкцій. Ми хочемо бути впевнені на 200 відсотків у тому, що ця подія не повториться, і збираємося перевірити всі конструкції. Тільки після цього ми будемо готові відкрити центр нашим відвідувачам", - сказала маркетинг-директор ТРЦ "Sky Mall" Ганна Ястребова. 

17 лютого 2011 року у ТРЦ "Sky Mall" стався обвал стелі. ТРЦ побудували півроку тому. Незважаючи на те, що на останніх поверхах ще тривали ремонтні роботи, він уже був відкритий для відвідувачів

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ