Прокуратура завела справу за крісла на "Олімпійському"



prosport.tsn.ua

Прокуратура розслідує кримінальну справу про розтрату державних коштів в особливо великих розмірах службовими особами державного підприємства "Національний спортивний комплекс "Олімпійський". 

Про це пише "Дело", посилаючись на свої джерела.

Приводом для розслідування правоохоронного органа стала закупівля національним спорткомплексом "Олімпійський" послуг з демонтажу пластикових сидінь на стадіоні.

Цей договір держпідприємство уклало з компанією "Технолайн Системс" ще в червні 2008 року.

Компанія зобов'язалася демонтувати 83 тисячі пластикових сидінь на секторах стадіону за 249 тис. грн. Через півтора місяці сторони підписали акт виконаних робіт - про демонтаж, навантаження, перевезення пластикових сидінь, а також про звільнення ярусів від сміття, навантаження і вивіз сміття після демонтажу.

Одночасно були перераховані гроші на рахунки компанії-підрядчика. 

Однак, як з'ясувало слідство, роботи з демонтажу пластикових сидінь на секторах держпідприємства "Національний спортивний комплекс "Олімпійський" проводилися силами і засобами регіональних федерацій футболу, спортивних установ і органів місцевого самоврядування, яким були розподілені пластикові сидіння спортивного комплексу.

"Технолайн Системс" до здійснення демонтажу не мала ніякого відношення. 

Мало того, комерційна фірма, за даними правоохоронного органа, має ознаки фіктивності і за юридичною адресою відсутня. Під час допиту в прокуратурі директор цього товариства повідомив, що до діяльності "Технолайн Системс" насправді не має ніякого відношення. Про господарську діяльність фірми, у тому числі про обставини підписання і виконання договору між компанією і НСК "Олімпійський" йому нічого не відомо. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ