Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d6b932d8ffef/
Українська правда
Київ

Киянина вбили 39 ударами ножа, щоб вкрасти два ноутбуки та іPad

28.02.2011  13:21

 

Заступника директора Інституту світової економіки Валерія Новицького вбили 39 ударами ножа, щоб вкрасти два ноутбуки та іPad.

Встановлено, що один з підозрюваних у вбивстві - 1988 р.н., житель Сумської області, другий - 1990 р.н., громадянин однієї з країн Балтії.

Останній, як зазначили в міліції, був знайомий з Новицьким з весни минулого року. Як розповів він працівникам міліції, під час знайомства з Новицьким він отримав обіцянку допомогти в навчанні, повідомляє Газета по-киевски.

За попередніми свідченнями затриманих, 19 лютого вони прийшли до Новицькому з метою ознайомитися з матеріалами, які допоможуть у навчанні.

Під час спільного споживання їжі та спиртних напоїв між власником квартири і гостями виник конфлікт, внаслідок якого один з гостей (громадянин України) вихопив ніж, який, як з´ясувалося пізніше, завжди носив при собі, і завдав ним 39 ударів у шию та живіт потерпілому.

Після цього обидва гості вкрали з приміщення Новицького два ноутбуки та іPad, які наступного дня продали на столичному радіоринку за тисячу доларів.

Водночас, як зауважили в міліції, слідчі володіють інформацією, що причиною вбивства Новицького є корислива мета - пограбування.

Відносно обох затриманих порушено кримінальну справу за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, 19 лютого у власній квартирі було по-звірячому вбито   заступника директора Інституту світової економіки і міжнародних відносин Валерія Новицького.
Згодом правоохоронні органи затримали  підозрюваних у вбивстві, пишуть Комментарии. Киев

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.