Киянина вбили 39 ударами ножа, щоб вкрасти два ноутбуки та іPad


 

Заступника директора Інституту світової економіки Валерія Новицького вбили 39 ударами ножа, щоб вкрасти два ноутбуки та іPad.

Встановлено, що один з підозрюваних у вбивстві - 1988 р.н., житель Сумської області, другий - 1990 р.н., громадянин однієї з країн Балтії.

Останній, як зазначили в міліції, був знайомий з Новицьким з весни минулого року. Як розповів він працівникам міліції, під час знайомства з Новицьким він отримав обіцянку допомогти в навчанні, повідомляє Газета по-киевски.

За попередніми свідченнями затриманих, 19 лютого вони прийшли до Новицькому з метою ознайомитися з матеріалами, які допоможуть у навчанні.

Під час спільного споживання їжі та спиртних напоїв між власником квартири і гостями виник конфлікт, внаслідок якого один з гостей (громадянин України) вихопив ніж, який, як з´ясувалося пізніше, завжди носив при собі, і завдав ним 39 ударів у шию та живіт потерпілому.

Після цього обидва гості вкрали з приміщення Новицького два ноутбуки та іPad, які наступного дня продали на столичному радіоринку за тисячу доларів.

Водночас, як зауважили в міліції, слідчі володіють інформацією, що причиною вбивства Новицького є корислива мета - пограбування.

Відносно обох затриманих порушено кримінальну справу за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, 19 лютого у власній квартирі було по-звірячому вбито   заступника директора Інституту світової економіки і міжнародних відносин Валерія Новицького.
Згодом правоохоронні органи затримали  підозрюваних у вбивстві, пишуть Комментарии. Киев

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ