У "Борисполі" запрацювала автоматизована система управління аеропортом


В аеропорту "Бориспіль" впроваджено сучасні інформаційні технології у систему управління процесами авіаційної діяльності.

Автоматизована система дозволить оптимізувати процеси  планування, посилить контроль за виконанням операцій, підвищить їхню надійність і якість, повідомляє прес-служба аеропорту.

Система здійснює процеси планування, обліку і контролю робочого часу персоналу, задіяного у службах наземного обслуговування повітряних суден і авіаційної безпеки аеропорту, управляє базою даних технічних ресурсів (засобів перонної механізації, спецтранспорту).

Крім того нова система здійснює планування та облік використання місць стоянок повітряних суден на перонах аеродрому, а також виходів на посадку пасажирів в терміналах аеропорту; облік і контроль використання ресурсів у процесах розвантаження/завантаження багажу, вантажів, пошти, внутрішнього прибирання повітряних суден, управляє процесом надання трапів, навантажувачів, транспортерів під час виконання добового плану польотів.

"Використання сучасних високотехнологічних інформаційних технологій в умовах інтенсивного розвитку інфраструктури "Борисполя" є необхідним заходом на шляху до інтеграції аеропорту до системи провідних європейських аеропортів", - наголосили у прес-службі "Борисполя".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ