Попов: Конфлікту з Київрадою немає



Фото з сайту КМДА
Голова КМДА Олександр Попов заявляє, що між Київською адміністрацією та депутатским корпусом Київради не виникає жодних конфліктів.

Про це він заявив в інтерв'ю "Сегодня", коментуючи те, що на останній сесії Київради було знято з розгляду низку питань нібито через претензії депутатів до нового керівництва КМДА.

"Насправді в нас немає конфлікту з Київрадою. Усі питання, які пропонувалися КМДА, приймалися. У тому числі й бюджет міста був проголосований 96 депутатами з 120. А що стосується перенесення питань, то напередодні в нас була погоджувальна рада із головами фракцій, секретарем. Я вислухав критичні зауваження", - сказав голова КМДА.

Він додав, що серед спірних питань опинилися надбавки бюджетникам, оскільки влада пропонувала виділити кошти до серпня включно, а депутатський корпус наполягав на тому, щоб знайти кошти на надбавки до кінця року.

"У результаті дискусії вирішили, що візьмемо тайм-аут на тиждень, добре подивимося наші можливості й приймемо це зважене рішення", - сказав Попов.

Він також наголосив, що відтепер депутати вже не ставлять питання руба про виділення землі конкретним фірмам.

"Уже не ставлять. Ми не збираємося заради правильних рішень виділяти якісь міські активи політичним силам або окремим депутатам", - сказав чиновник.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ