Попов: Я не вчу Черновецького, як працювати, а він не вчить мене



Фото з сайту КМДА
Голова КМДА Олександр Попов заявляє, що не має жодних конфліктів з мером Леонідом Черновецьким, оскільки кожен з них має своє коло обов'язків.

Про це він сказав в інтерв'ю "Сегодня".

"У нас до цього не було конфліктів, наші функції чітко розділені. Я не вчу його, як потрібно працювати, і він не вчить мене", - сказав Попов.

Він додав, що сьогодні Черновецький "відповідає за роботу місцевого самоврядування".

"На ньому питання, пов'язані з розробкою соціально-економічного розвитку Києва, прийняття бюджету, міських програм розвитку. А що стосується його завантаження, то, на якому би місці людина не працювала, залежно від ставлення до справи він має й відповідне навантаження", - сказав чиновник.

За словами Попова, він продовжує спілкуватися з мером по телефону, але коли потрібно, то може й зустрітися з Черновецьким.

Також він додав, що міський голова пояснив йому, чому так довго був відсутній, однак детально про це не розказав.

"Чому не пояснював? Пояснював! Запитаєте краще в нього", - сказав Попов.

На запитання, чи можна говорити, що Черновецький іде в певну опозицію до голови КМДА і до центральної влади, оскільки він в останньому інтерв'ю гостро висловлювався щодо нової влади в країні, Попов відповів:

"Було б неправильно, якби я став коментувати позицію мера, це його право. Думаю, що я не повинен бути арбітром у цій ситуації. Кияни самі розберуться".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ