На Андріївському набудують офісів і готелів



Фото myjourney.ru
Андріївський узвіз от-от перетвориться на будівельний майданчик - влада наказала навести порядок на вулиці до Євро-2012.

Концепцію реконструкції Андріївського узвозу затвердили на засіданні консультаційної ради при Головному управлінні охорони культурної спадщини, пише "Газета по-київськи".

Зокрема, під час першої черги реконструкції планується відновити фасади будинків, перекласти комунікації, бруківку, замінити сходи та облаштувати робочі місця продавців на спуску. Витратять на це близько 210 мільйонів гривень.

Паралельно з реконструкцією на Андріївському розгорнуть будівництво, що суперечить не тільки концепції, але й здоровому глузду, відзначає видання.

Зокрема, на рівні міської влади затверджені три грандіозних будівництва. Так, за адресою Андріївський спуск, 14-16 з'явиться 11-поверховий готель із рестораном (Забудовник - НП "Маркон"). Облаштувати під готель обіцяють і замок Ричарда.

На перетині узвозу й Боричевого току - на місці фабрики "Юність" з'явиться п'ятиповерховий "Андріївський плаза" (проект пов'язують із компанією, яка нібито належить Рінату Ахметову).

За адресою Андріївський узвіз, 6/33 планували побудувати ресторан у комплексі з магазином із продажу товарів мистецтва й виставочним центром.

Забудовник - ТОВ Фірма "Сула", яку пов'язують із Петром і Ярославом Ющенком - братом і племінником екс-президента.

На Андріївському узвозі, 32, з'явиться 7-поверховий офісний центр, відзначає видання.



powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ