Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d63adc215ad8/
Українська правда
Київ

Затриманий може бути непричетний до нападу на Чижмаря

22.02.2011  13:36

Чоловіка, якого затримали у справі про напад на заступника губернатора Юрія Чижмаря, відмовляється давати показання. Однак, він може бути і непричетним до того, що Чижмаря облили кислотою.

Про це пише "Газета по-київськи" з посиланням на голосу Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка.

"Я щодня цікавлюся в детективів, як просуваються пошуки людей, що скалічили мого заступника, перед вихідними мені доповідали, що підозрюваного затримано. Однак, вчора з'явилася інформація, що він може бути й непричетний до цієї справи", - сказав Присяжнюк.

Губернатор додав, що наразі важко про щось говорити, оскільки на очну ставку із Чижмарем затриманого ще не возили, та й постраждалий не роздивився добре нападника.

За словами Присяжнюка, Чижмарь почуваєся вже небагато краще - загроза втрати зору минула.

"Зі сторонніми Чижмарь поки спілкуватися не хоче - адже весь у бинтах, через 10 днів, якщо все піде добре, бинти повинні зняти й перевести його у звичайну палату. Йому, можливо, знадобитися ще й кілька пластичних операцій, щоб відновити обличчя", - сказав губернатор.

Як відомо, 17 лютого Чижмарю хлюпнули в обличчя кислоту, коли він повертався з "Сільпо". З 6% опіків обличчя другого-третього ступеня його забрали в Опіковий центр, дуже постраждали очі.

На даний момент слідство схиляється до версії, що інцидент пов'язаний із особистими й побутовими питаннями, а не з професійною діяльністю Чижмаря.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.