У зіткненні вантажівки з маршруткою постраждали 10 людей



Фото з сайту ДАІ
20 лютого близько 11.50 на Житомирському шосе неподалік повороту на спорткомплекс "Чайка"   сталася аварія за участю вантажівки з  автобусом 380 маршруту (м. Ірпінь-Київ, станція метро "Святошин"). 

Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Києві.

За попередніми даними, водій мікроавтобуса в салоні якого знаходилось 27 пасажирів рухався з невеликою швидкістю в напрямку Києва. Раптом на розвороті йому дорогу перегородив вантажний причіп.

У результаті зіткнення було госпіталізовано десять пасажирів маршрутки, ще кільком громадянам, що були в салоні маршрутки, медики надали допомогу і відпустили додому.

Водій вантажівки, приватний підприємець, що проживає в м. Алма-Ата республіки Казахстан, до Києва привіз товари загального вжитку і прямував на митний склад.

Він вважає що у цій пригоді винна слизька дорога, мовляв, він вважав, що зможе завершити маневр, але оскільки щеплення коліс з дорогою було поганим - це не вдалось.

З огляду на тяжкі наслідки цієї пригоди розпочато її розслідування. Хто і якою мірою винен у тому, що трапилося - буде відомо пізніше, наголосили ДАІ.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ