У Попова кажуть, що Києвом гасає 350 снігоприбиральних машин



Трактори справно розчищають сніг буля Адміністрації президента. Фото Української правди. Київ
Станом на ранок понеділка на дорогах столиці працює понад 350 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки.

Про це розповіли в КК "Київавтодор", повідомляє прес-служба мерії.

Вночі, за даними КМДА, на автошляхах міста працювало 250 одиниць техніки, з них - 102  солерозкидувачі.

Крім того, на очищенні зупинок громадського транспорту, підходів до підземних пішохідних переходів та тротуарів, які обслуговуються ШЕУ районів працює близько 5 тисяч 50 осіб.

"Станом на ранок понеділка продовжуються роботи з технологічної обробки проїжджих частин протиожеледними матеріалами, максимально розширяються проїзні частини, розчищаються тротуари. Разом з тим, "Київавтодор" проводить роботу з вивезення снігу з автошляхів міста. Для ліквідації снігових валів залучено важку спеціальну дорожню техніку: автогрейдери, бульдозери, навантажувачі, самоскиди", йдеться в повідомленні.

Дорожники зазначають, що основна увага приділятиметься очищенню центру Києва.

Водночас "Київавтодор" звертається до водіїв з проханням не паркуватися у центрі міста та, по можливості, утриматись від поїздок містом без нагальної потреби, щоб не заважати розчищенню вулиць від снігу.

Варто відзначити, що кореспонденти "Української правди. Київ" ні у неділю, коли був снігопад, ні в понеділок снігоприбиральної техніки не бачили, за винятком вулиці Банкової, де сніг прибирають дуже оперативно.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ