Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d6216ccb0122/
Українська правда
Київ

Мерія забороняє модернізацію кінотеатрів, щоб продати їх приватним конкурентам?

21.02.2011  08:45

Безпрецедентну безвідповідальність стосовно муніципального кінотеатру "Жовтень" проявила Київська адміністрація, заборонивши кінотеатру істотно поліпшити якість послуг.

Про це заявив голова комісії Київради з питань культури й туризму Олександр Бригинець, повідомляє прес-служба депутата.

""Жовтень" знайшов можливість за свої власні гроші модернізувати кінотеатр, обладнавши його системою 3D. Але КМДА не дозволила кінотеатру встановити систему, посилаючись на те, що орендар (колектив кінотеатру) не має права щось змінювати в орендованому приміщенні", - пояснив Бригинець.

Він додав, що у всіх діях київської влади стосовно столичних кінотеатрів простежується одна логіка - заважати роботі колективів і не давати можливості поліпшувати якість послуг на благо киян.

"Упевнений, що перешкоди здійснюються з метою знизити ефективність діючих кінотеатрів, зробити їх збитковими, зупинити кінопокази, у тому числі й соціальні, щоб у врешті-решт продати приміщення приватним конкурентам", - заявив депутат.

Він додав, що комісія з питань культури й туризму найближчим часом розгляне звернення колективу кінотеатру щодо заборони встановлення системи 3D зображення, і депутати вимагатимуть КМДА не заважати роботі кінотеатрів і не перешкоджати поліпшенню якості послуг.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.