Кличко хоче через суд повернути Черновецького


Депутати фракції "УДАР" Віталія Кличка подаватимуть позов до суду на столичного мера Леоніда Черновецького за його бездіяльність.

Про це повідомили у прес-службі фракції після того, як 17 лютого депутати разом з журналістами не застали міського голову на робочому місці.

"Піднявшись о 12.00 на 9 поверх будівлі Київради, де знаходиться приймальня мера, депутати застали лише кількох працівників охоронної структури й зачинені двері. Після тривалого очікування депутатам таки вдалося додзвонитися до працівників апарату Леоніда Черновецького, які не змогли підтвердити, що мер знаходиться на роботі. Виходити до депутатів та працівників ЗМІ представники мера відмовились", йдеться в повідомленні.

За словами заступника голови фракції Наталії Новак, це свідчить про те, що мер працювати "не може і не хоче". 

"Він раптово з’явився в столиці, дав кілька інтерв’ю, його начебто навіть бачили на робочому місці – але все це тривало недовго. Черновецький знову зник невідомо куди", - додала депутат.

"Очевидною є бездіяльність мера. Тому фракція Кличка "УДАР" ініціюватиме позов до суду з тим, аби той притягнув столичного міського голову до відповідальності. Наші юристи уже готують відповідні документи, найближчим часом ми звернемось до суду. Черновецький повинен не ховатися по закордонних курортах, а отримати по заслугам", – заявила Новак.

Також фракція "УДАР" закликала центральну владу не закривати очі на ситуацію в столиці та зробити вибір: або змусити Черновецького працювати, або оголосити дострокові вибори мера.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ