Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d5ce80a71850/
Українська правда
Київ

Черновецький переживає, чи всі депутати сумлінно ходять на засідання Київради

17.02.2011  10:19


Фото з сайту КМДА

Секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що мер Києва Леонід Черновецький цікавиться, чи всі депутати ходять на засідання сесії Київради.

Про це він сказав на засіданні 17 лютого, відповідаючи на питання депутата від фракції "УДАР Віталія Кличка" Андрія Страннікова, про те, де перебуває міський голова і чому його немає на робочому місці. 

Довгий нагадав, що згідно з регламентом Київради, секретар Київради за дорученням міського голови скликає і веде пленарне засідання Київради і президії Київради.

"Щодо самого міського голови. Він нещодавно був на роботі і всі це бачили (Київрада залилася сміхом – Ред.) і питав мене, де Андрій Миколайовий (Странніков). Теж казав, що він вас давно не бачив, хотів дуже з вами познайомитися. Так що те, що стосується цієї теми, пропоную не піднімати її, оскільки в мера до вас точно такі ж запитання, як у вас до нього", - сказав Довгий. 

"От він (Черновецький) мені каже: "Странніков вже зареєструвався, працює давно, а в мене ні разу не був". Тому давайте переходити до режиму роботи і не переводити час на дискусії чи персоналії. Пожартували? – Давайте переходити далі", - додав секретар Київради.

Як відомо, раніше депутати міськради припускали, що сесії Київради переносилися через, що нібито засідання 17 лютого має вести Черновецький. 

Також відомо, що мер був відсутній упродовж більш ніж півроку. 

9 лютого Черновецький заявив, що мовчав півроку через те, що йому наплювали в душу. 

Він розповів, що за той час, що його не бачили, побував у Грузії та Європі.

А також заяви, що має намір брати участь у парламентських виборах, поважає голову КМДА Олександра Попова і боїться політичних переслідувань. 

Водночас Черновецький спростував причетність його родини до приватизації комунального майна, а "молодої команди" до зловживань в мерії.

Також мер заявив, що не чекав такої зневаги від прем'єра Миколи Азарова, коли той поцікавився, де мер і чи кияни сумують за ним.

Після цього київського міського голову зновуніхто не бачив. 

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.