"Фокстрот": пограбування "на мільйон" не має стосунку до компанії


Компанія "Фокстрот" спростовує будь-яке відношення до сенсаційного пограбування на вулиці Щорса в Києві, коли невідомі вкрали більше 900 тисяч доларів.

Про це пише "Газета по-київськи" з посиланням на прес-службу компанії.

"Інцидент із пограбуванням на Щорса не має стосунку до компанії "Фокстрот". Інформація в ЗМІ про те, що постраждалий є співробітником компанії, не перевірена й не доведена. У зв'язку із цим коментувати нема чого. З фактом працюють органи внутрішніх справ, тому доцільно звернеться до них за коментарями", заяви вили у компанії.

Як відомо, раніше у міліції повідомляли, що потерпілий одержав 908 тисяч доларів готівкою в одному з банків на вулиці Щорса в Печерськом районі столиці. Він закинув сумку із грошима на заднє сидіння свого автомобіля, у якому перебував тільки водій. Коли сам постраждалий сідав на переднє сидіння, до авто підбіг невідомий у масці, відкрив задні дверцята й вихопив сумку із грошима. Грабіжники зникли з місця злочину на сірому автомобілі "Шкода Октавіа" з номером АА 1618 СІ.

За інформацією із правоохоронних органів, потерпілий працював адміністратором у торговельній мережі "Фокстрот" і одержав гроші за дорученням.

Кому належали гроші - компанії або одному зі співзасновників - наразі невідомо.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ