Столичне управління освіти недодавало зарплату і списувало пальне


Управління освіти Дніпровської райдержадміністрації за період з 1 лютого 2009 по 1 листопада 2010 року порушило фінансово-бюджетну дисципліну на загальну суму 202,36 тисячі гривень.

Про це свідчать результати ревізії Контрольно-ревізійного управління, повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема, Управління освіти під час розрахунку розміру бюджетних асигнувань на виплату заробітної плати на 2010 рік завищило потребу в бюджетних коштах та, як наслідок, зайво отримало 165,03 тисячі гривень за рахунок загального фонду бюджету.

Також встановлено, що працівники Управління освіти недоотримали 4,56 тисячі гривень зарплати. Поряд з цим, одному з викладачів зайво виплачено 700 гривень зарплати.

Крім того, ревізори виявили зайву виплату підрядникам 18,27 тисяч гривень, зайве списання пального в кількості 1421,56 л на суму 8,74 тисячі гривень тощо.

За період з 1 лютого 2009 по 1 листопада 2010 через перевищення відсотку відходів у 9 дошкільних закладах зайво списано продуктів харчування більше як на 3 тисячі гривень.

За ведення бухгалтерського обліку з порушенням установленого порядку 4 посадові особи об'єкту контролю притягнуто до адміністративної відповідальності. Крім того, на голову та членів тендерного комітету складено 7 протоколів про адміністративне правопорушення.

Матеріали ревізії передано Лівобережному міжрайонному відділу Управління СБУ, а також про результати контрольного заходу поінформовано прокуратуру Дніпровського району Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ