Попов обіцяє, що цього року метро не подорожчає



Фото venividi.ru
Голова КМДА Олександр Попов заявляє, що сьогодні влада не планує підвищувати вартість проїзду у столичному метрополітені, називаючи це питанням "далекої перспективи".

Про це чиновник сказав у коментарі журналістам 15 лютого, повідомляє УНІАН.

"Таке питання (підвищення ціни проїзду в метро) не обговорювалось у нас. І я думаю, ми будемо радитись і з громадськими організаціями, якщо таке рішення буде прийматись. Але це не тема цього часу і навіть не тема цього року", - сказав Попов.

Водночас він додав, що "на далеку перспективу" можна розглядати питання підвищення вартості проїзду, тому що планується будівництво четвертої нитки метро на Троєщину.

"Для того, щоб не витрачати кошти на дотацію метрополітену, не за рахунок бюджету оновлювати рухомий склад, технічне оснащення тримати на нормальному експлуатаційному рівні, нам безумовно треба буде думати про нормальний фінансово-економічний і виробничий стан підприємства "Київський метрополітен", - сказав голова КМДА.

Як відомо, раніше начальник Головного управління транспорту та зв`язку Києва Євген Водовозов заявляв, що влада зможе стримати зростання ціни на проїзд в метро лише упродовж одного кварталу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ