БЮТ вимагає перенести сесію Київради


Депутат від БЮТ Олександр Бригинець направив листа до секретаря Київради Олеся Довгого з проханням перенести пленарне засідання Київради, заплановане на 17 лютого.

Про це повідомляє прес-служба Блоку.

Таке рішення Бригинець пояснює тим, що станом на 15 лютого депутати ще не бачили документів по змінах до бюджету, за які мають голосувати 17 лютого.

"Ми чуємо заяви чиновників КМДА про те, які будуть зміни, а депутати, що, власне, і приймають ці зміни, досі не бачили документів. Провести зважені зміни до бюджету не порушуючи регламент На сесії 17 лютого - не можливо, бо, згідно з регламентом документи депутати мають отримати за 10 днів до розгляду на сесії", - сказав бютівець.

Саме тому, за його словами, сесію треба перенести хоча б на тиждень.

"Зокрема мене турбує те, що у збільшеному на 1,25 мільярда гривень кошторисі Києва, про який ми вже читали в ЗМІ, але не бачили його на власні очі, не знайшлося 28 мільйонів гривень на виплати надбавок працівникам культури", - обурився Бригинець.

Як відомо, раніше заступник голови КМДА Руслан Крамаренко заявив, що на найближчому засіданні Київради планується збільшити столичний бюджет на 1,25 мільярда гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ