За один день Київ замінували 8 разів



Фото з сайту ТСН
Близько 4.30 13 лютого до міліції надійшло повідомлення про замінування будівництва біля метро Театральна.

Зранку в неділю були перекриті вулиці Пушкінська і Б.Хмельницького - перехожі бачили близько 60 міліціонерів, які шукали вибухівку, повідомили активісти, які протестують проти будівництва біля метро Театральна.

За словами перехожих, вони бачили, як міліція обережно виносила якийсь невеличкий пластиковий пакетик.

Цю інформацію підтвердили і в столичному управлінні міліції. За словами чергового міліціонера, дійсно було повідомленні про замінування, але вибухівки не було.

"Там був просто муляж", - сказав "Українській правді. Київ" працівник міліції.

За свідченням мешканців, на робітники на будівництві не працювали зранку до 12.00 години дня, однак вже в обід зведення висотки поновилося в повному обсязі. Зокрема, запрацював кран, відбувалися зварювальні та монтажні роботи. 

Крім того, як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві, від жителів міста  надійшло ще кілька повідомлень про знайдені три підозрілі предмети на вул. Дмитрієвській і по одному на вул. Льва Толстого, П.Скоропадського, Шота Руставелі й Б.Хмельницького.

Усі знайдені предмети зовні дійсно нагадували вибухівку, але насправді це були лише пластикові пляшки з примотаними електронними голинниками, дротами та компакт-дисками.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ