Кияни бажають Черновецькому вдавитися гречкою


Столичні мешканці не зовсім раді поверненню міського голови Леоніда Черновецького. До такого висновку прийшли журналісти, які неподалік від мерії виставили портрет мера і просили перехожих поставити свій підпис на його підтримку.

За дві години підійшли більше 100 перехожих, але лише один поставив підпис "за", пише "Сегодня"

"За кого, за Черновецького? Ви з глузду з'їхали? Та пішов він... в космос, і ви з ним! Він так залітався, що не знає, що на землі відбувається", - злісно заявив чоловік середніх років, голосно вилаявшись.

Не менш розлюченою виглядала літня мешканка Хрещатика: "Ви мені скажіть, а де він півроку засмагав? Як це так, щоб мер не ходив на роботу! Я з задоволенням піду на перевибори, нехай він подавиться своєю гречкою! Напевно, він її і скупив, що в магазинах зникла".

"Лиш подивіться, з'явився він знову. І знову він про свою молоду команду, Кільчицька ця, Басс. Та що вони доброго для нас зробили?! Виховав молоду команду, які нас за бидло вважають. Нехай котиться!" - розкричалася інша жінка.

Підтримав мера лише один літній чоловік і побажав Черновецькому "хорошого сексу".

Як відомо, 9 лютого, після більш ніж піврічної відсутності мер знову з'явився у Києві. Черновецький заявив, що не братиме участі у виборах столичного міського голови, оскільки "розчарований у своїх сьогоднішніх повноваженнях, яких не достатньо, щоб виконувати доручення киян".

Натомість пообіцяв, що братиме учать у парламентських виборах.

Черновецький також наголосив, що "поки керування Києвом буде мати переважно позитивні рішення", він не дасть "нікому дестабілізувати ситуацію в Києві достроковими виборами" міського голови. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ