Черновецький не чекав від Азарова такої зневаги


Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що прем'єр Микола Азаров завжди знав, де він знаходиться, і не очікував від нього такої зневаги.

Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу 9 лютого.

"Знаючи Миколу Азарова - він інтелігентна людина - я ніколи не очікував від нього випадів на кшталт "Льоня, бери лопату - сніг прибирай! " чи такі заяви, чи кияни по мені сумують. Крім того, ми ніколи не розмовляли на "ти", ніхто не говорив зневажливим тоном. Я розумію, що Микола Азаров політик і це, мабуть, такий стиль, щоб якось підігріти аудиторію. Іншого пояснення цьому нема", - сказав міський голова.

Мер додав, що йому дуже прикро, що про нього так висловлювалися.

"У нього (Азарова) не було жодних підстав, бо він добре знає, коли я на роботі і де. І для того, щоб зі мною поспілкуватися достатньо було мені зателефонувати", - відзначив Черновецький.

Він також наголосив, що Азаров завжди "дуже схвально відгукувався" про нього і "у різні періоди часу", говорив, що  Черновецький "найкращий, найефективніший".

Мер також пояснив, чому президент Віктор Янукович, якого він підтримував на виборах, фактично позбавив київського голову будь-яких повноважень.

"У президента дуже багато сьогодні проблем і дуже багато часу йде на вирішення важливих державних питань. Йому не до мене. Думаю, якби в мене було більше можливостей з ним спілкуватися, багато питань були б зняті", - додав він.

"Те, що зараз кажуть, що я аморальний і божевільний - це "політичні козні", які виконують звичайні функціонери партії і вплинути на це дуже важко. Звісно, це викликає в мене не тільки нерозуміння, мені образливо, бо це неправильно, нечесно. Але це зрозуміло - це політика. Але  зробити з мене ненормальну людину, мало не злочинця - це хай буде на совісті тих, хто це вигадав", - підсумував Черновецький.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ