Черновецький розказав, хто насправді "космонавт"


Київський міський голова Леонід Черновецький каже, що даремно з нього всі сміються, оскільки від дуже багато досяг у житті.

Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу 9 лютого.

"Усі, хто називали мене ненормальним чи космонавтом, чи ще якимось смішним іншим прізвиськом, самі смішні. Адже мало кому в Україні вдалося пережити, хоча б одну соту тих удач і перемог, які я в своєму житті отримав", - сказав мер.

Він додав, що також дуже багато зробив для столиці, коли став міським головою.

"У перший рік після того, як я став мером, я в 5 разів збільшив бюджет Києва. Основним предметом турботи для мене були малозабезпечені. Друге -  це те, що я і моя команда відразу стали робити кроки в сторону соціально-незахищених людей. Ми зробили постійні доплати маже 600 тисячам людей - лікарям і вчителям", - сказав Черновецький.

Він наголосив, що саме його "команда продемонструвала безпрецедентну і Україні відкритість влади". 

"Я відразу став вести у прямому ефірі постійні передачі перед киянами, приймати їхні звернення і відразу вирішувати ці питання разом з головами адміністрацій і моїми заступниками. Я випустив рішення, за яким, крім багатих киян, тарифи зросли в 5 разів для казино, банків і багатьох успішних підприємств. Я був дуже засмучений коли мої рішення було тричі скасоване президентом і кабміном", - сказав Черновецький. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ