Столичний мер: Я поважаю Попова


Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що в нього з головою Київської адміністрації Олександром Поповим склалися хороші партнерські стосунки.

Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу 9 лютого.

"У нас з Поповим за час роботи, коли він був першим заступником голови КМДА і коли він зараз голова КМДА, склалися хороші партнерські поважні стосунки. Я ставлюсь до нього з повагою", - сказав мер.

Він також додав, що рішення про призначення Попова на посаду його заступника не було несподіванкою.

"Ще за півроку до виборів президента Віктор Янукович розказував про Попова, як про хорошого господарника і пропонував його на посаду першого заступника голови КМДА,  тому його призначення моїм першим заступником було для мене очікуваним. Для мене було певним розчарування, коли Верховна рада розділила мої повноваження, бо насправді в цьому великої необхідності не було", - сказав Черновецький.

Водночас він наголосив, що вдячний Попову за те, що добудовано важливі для столиці об'єкти, оскільки сам це, ймовірно, вирішити не зміг.

"Я б, мабуть, не зміг вирішити низку питань, в тому числі і про фінансування важливих соціально-економічних об'єктів у Києві без Попова. Бо він член Партії регіонів, господарник, він розмовляє на одній мові з членами уряду", - сказав міський голова.

 "А я ніколи милим для можновладців не був. Я вільна людина, ліберал, менеджер. Я можу заробляти гроші, але я не вмію їх просити", - підсумував Черновецький.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ