Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d52f61cd73d6/
Українська правда
Київ

Черновецький розказав, чому мовчав півроку

09.02.2011  21:16

Мер Києва Леонід Черновецьким називає "політикою" усе, що з ним сталося. 

Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу 9 лютого.

"Звісно, це була політика - створити з мене образ невдалого керівника з якимись фантастичними рішеннями ", - сказав Черновецький.

Він додав, що мовчав тому, що "зробив висновок з усіх попередніх виступів, що чим більше ти відкриваєш душу, тим більше в неї плюють".  

"2010 рік був дуже драматичним для мене - як по команді високопосадовці в Кабінеті міністрів і всі ЗМІ стали поливати мене брудом і виступали з заявами, що все, що я робив, було зроблено неправильно і що всі абсолютно процеси, які відбували в місті, мало не злочинні", - сказав міський голова. 

Він додав, що почалося все з того, що Верховна рада в новому складі проголосувала за "голослівну заяву депутата Кирила Куликова про якісь неймовірні фантастичні злочини в Київській міській адміністрації".

"Потім все пішло як по команді. Звісно для того, щоб можна було в подальшому приймати відповідні рішення по моїй посаді, треба було мене спочатку всіляко облити брудом. Бо насправді -  ви свідки -  що більшість депутатів фракції Партії Регіонів у Київраді завжди підтримували мене у всіх моїх рішеннях", - сказав міський голова.

"І ті бійки, які були в міськраді з приводу моїх рішень, тому підтвердження. Адже більше сотні депутатів з Верховної ради від ПР билися тут у будівлі Київради за будь-яке моє рішення і завжди вважалося, що все, що я роблю, завжди правильно", - додав Черновецький.

Він наголосив, що йому було і досі є неприємним те, що з нього зробили "образ аморальної людини, космонавта".

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.