Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d52ebe64ddfa/
Українська правда
Київ

Мер Києва має намір балотуватися в парламент

09.02.2011  20:32

Київський міський голова Леонід Черновецький має намір брати учать у виборах до Верховної ради.

Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу.

"Я не збираюся брати учать чергових виборах мера, а от в парламент скоріше за все буду. Тим більше, що я виховав багато молодих хлопців, які можуть достойно представляти народ України у вищому законодавчому органі і за кордоном. Це хороші люди, порядні, моральні, у яких є совість і відповідальність за тих людей, які за них голосували", - сказав Черновецький.

Водночас він додав, що "поки керування Києвом буде мати переважно позитивні рішення", він не дасть "нікому дестабілізувати ситуацію в Києві достроковими виборами" міського голови. 

Таке своє рішення міський голова пояснив тим, що розчарований у своїй сьогоднішній посаді.

"Я розчарований сьогодні у моїх повноваженнях. Їх не достатньо, щоб я міг вирішувати всі доручення киян. Мій моральний стан сьогодні такий, що я не хочу брати участь у  виборах 2012 року і боротися за посаду мера Києва", - сказав Черновецький.

Він також додав, що неправильними є слова міністра юстиції Олександра Лавриновича про можливість перенесення виборів у столиці навіть на 2014 рік.

"Я вперше чую про таку заяву Лавриновича. Думаю, що неправильно, якщо вибори будуть після 2012 року. Це суперечить логіці місцевого самоврядування. Повинні приходити нові люди", - сказав Ченовецький.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.