Ображений Черновецький не хоче говорити з Януковичем і зібрався в Ізраїль



Фото TabloID
Мера Києва Леоніда Черновецького, який вже кілька днів ходить на роботу, досі ніхто не бачив.  

За інформацією "Сегодня", раптове повернення міського голови стало несподіванкою для всіх.

"Він сказав усім, у тому числі в Адміністрації президента, що подав документи на громадянство в Ізраїль. І його ніхто не чекав. При цьому він не йшов ні на які розмови, не хотів говорити навіть із президентом. Він був просто не в собі", - сказав співрозмовник.

Тим часом джерело видання з оточення Черновецького повідомило, що мер не має наміру залишати свою посаду достроково, але балотуватися в мери більше не буде.

"Він дуже ображений тим, як з ним вчинила нова влада: йому не сподобався поділ повноважень, який провели регіонали через парламент. Що стосується чуток про те, що мер хоче покинути країну, скажу так - він пов'язує своє майбутнє з Україною, громадянством якої дорожить", - сказав співрозмовник.

Щоправда, лідер фракції мера Алла Шлапак каже, що мер ходить на роботу і що вона "спілкувалася з Леонідом Михайловичем по телефону".

"Я зараз готую для нього документи по змінах до бюджету. А на наступному тижні він має намір зустрітися зі своєю фракцією - перед сесією, що відбудеться в четвер 17 лютого", - сказала вона.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ