У Голосіївському районі загинув рибалка


8 лютого опівдні на затоці Галерна в Голосіївському районі загинув рибалка.

Те, що чоловік провалився під лід, побачили місцеві рибалки, троє з яких кинулись на допомогу, а четвертий зателефонував на "101", повідомляє прес-служба МНС.

Прорубуючи лід, рибалки дістались на човні того місця, де тонула людина, і спробували її витягти. Але чоловік виявився занадто важким. Надмірної важкості додавала мокра одежа і рибацька валіза, за яку той міцно тримався і не відпускав навіть під загрозою смерті.

Приблизно через 10 хвилин після виклику рятувальники МНС прибули на місце події, витягли чоловіка на берег і на ношах донесли до автомобіля швидкої допомоги.

З діагнозом сильного переохолодження постраждалого передали медикам. Однак ті не змогли врятувати рибалці життя.

Через годину після цього, на Набережній-Корчуватській, що також в Голосіївському районі, в двадцяти метрах від берега провалився п'яний чоловік.

Його товариші почули крики про допомогу і витягли друга з води.

Вже на березі 63-річного відпочиваючого відігріли рятувальники, що приїхали за черговим викликом. Наразі життю чоловіка нічого не загрожує.

Головне управління МНС у Києві звертається до мешканців та гостей столиці з проханням не виходити на замерзлі водойми та річки, оскільки через постійні перепади температури лід стає дуже слабким.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ