9 найбільш проблемних "вузьких" доріг Києва



Фото "Сегодня"
Компанія Яндекс назвала 9 найбільш вузьких місць у Києві в ранкові "години пік" з 7.00 до 10.00. Саме там спостерігається найбільше скупчення транспорту, пише Gazeta.ua.

Серед основних "пляшкових шийок", як називають звуження дороги автомобілісти, - тунель під залізничними коліями на Московському проспекті. Рух по Московському проспекту сповільнюється за 150 м до тунелю - тут розташований виїзд з парковки торгового центру і заправка. Потім на в'їзді в тунель дорога звужується, і автомобілісти ще більше знижують швидкість у самому тунелі.

Не проста ситуація на проспекті генерала Ватутіна перед Московським мостом - на цій ділянці утворюється два вузьких місця: на проспекті Ватутіна, куди вливається великий потік з проспекту Маяковського, та в лівій смузі через велику кількість автомобілів, що йдуть на розворот і, навпаки, які виїжджають з розвороту.  

Такі ж проблеми виникають на перехресті на Поштовій площі, де зустрічаються великі потоки автомобілів з півночі і півдня та на станції "Караваєві дачі" (на перехресті Чоколівського бульвару і вулиці Ушинського), де рух машин сповільнюється через зупинку громадського транспорту та припарковані уздовж дороги авто.

На Бесарабській площі доводитьяс стояти через великий потік автомобілів, які повертають з бульвару Лесі Українки на бульвар Тараса Шевченка, проїжджаючи складне регульоване перехрестя.

На Броварському проспекті перед Русанівським мостом проблема виникає через звуження дороги. Великий потік автомобілів на Броварському проспекті сповільнюється і набирає швидкість тільки на самому мосту.

"Вузькими" називають заїзд і з'їзд з мосту Патона, де сходяться три великі потоки автомобілів, та Голосіївську площу.

Несолодко доводиться водіям і на проспекті Миколи Бажана перед Південним мостом. На цій ділянці проспекту Бажана відразу два вузьких місця. Спочатку в чотирисмуговий проспект Бажана вливається потік з трисмугової Дніпровської набережної.

Потім об'єднаний потік сповільнюється біля метро "Славутич". Руху заважають автобуси і маршрутки. Перед самим мостом траса звужується до трьох смуг.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ