Металевий дах впав просто на голову киянці


У суботу вдень на вулиці Бережанській, що на Оболоні на голову 38-річної киянки Інни впав металевий дах.

За інформацією "Комсомольської правди", жінка проходила по вулиці повз триповерховий будинок №22, у якому розташовуються супермаркет і аптека. Саме з боку аптеки й "прилетів" металевий аркуш, підхоплений сильним поривом вітру.

Від удару жінка впала, з рани полилася кров. Перехожі допомогли їй піднятися й викликали "швидку". Однак постраждалу швидко відпустили, оскільки вона не одержала серйозних травм.

За словами начальника відділу управління житлового господарства Києва Євгеній Кравченка, відповідальність за стан будинку несе власник, який двічі на рік повинен проводити огляд технічного стану будинку й у випадку виявлення несправності ремонтувати.

Тим часом адвокат Іван Діденко радить іти до суду.

"Людина, що одержала травму від падіння покрівельного аркуша, цегли, плитки або бурульки, вправі вимагати компенсації. Тому, перебуваючи в лікарні, зберігайте чеки, видані при покупці ліків. Маючи на руках медичний висновок, потрібно звернутися до юриста, що підготує документи й подасть позов у суд на організацію, що є власником будинку", - сказав юрист.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ